Bezpečnostní pokyny v podobě posterů – ty musíte mít!

Připravili jsme pro vás sadu posterů věnovaných problematice bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a první pomoci. Postery jsou určeny všem zaměstnavatelů, kteří to s bezpečnostní myslí opravdu vážně a chtějí pro prevenci udělat maximum!

V čem spočívá výhoda posterů?

Postery stručným a přehledným způsobem shrnují nejdůležitější bezpečnostní zásady při použití konkrétních zařízení nebo provádění určitých činností, případně také zásady BOZP na konkrétních pracovištích.

Díky jednoduché grafice jsou velmi srozumitelné, snadno pochopitelné a dobře zapamatovatelné. Grafika je rovněž doplněna o stručné textové informace.

Postery tak mohou být skvělou denní připomínkou zásad BOZP pro zaměstnance a jasný signálem, že na tomto pracovišti se bezpečnost rozhodně dodržovat bude.

Postery rovněž skvěle podtrhnou firemní kulturu a to nejen před zraky zaměstnanců, ale také návštěvníků. Jsou skvělým vyjádřením vůle vedení společnosti.

Jak postery zakoupit, použít?

Postery si v našem e-shopu zakoupíte jako kterýkoliv jiný produkt. Postery prodáváme v podobě digitálního obsahu. Po zakoupení a zaplacení vám přijde na email odkaz ke stažení posteru v tiskové podobě – ve formátu *.PDF.

V současné době navíc běží akce – čím více posterů zakoupíte, tím vyšší slevu dostanete. Maximální sleva je až 50%!

Takto zakoupený poster si následně můžete buď sami nebo přes profesionální tiskárnu, vytisknout v množství a velikostech dle vlastních potřeb a libosti. Postery jsou připraveny k tisku na formát A4. Na menších formátech mohou být nečitelné. Větším formátům se ale meze nekladou a velikost A3 může být ideální. Díky tiskové kvalitě a grafice ve křivkách můžete tisknout postery neomezeně velké.

Kam postery na pracovišti umístit?

Postery nejlépe umísťujte tam, kde budou na očích při činnostech, které řeší. Pokyny pro kompresor přímo k místu kompresoru nebo i přímo na něj. Pokyny k mikrovlnné troubě se hodí do každé kuchyňky a první pomoc zase ke každé lékárničce. Fantazii se ale meze nekladou. Dokonce si můžete například vytvořit centrální nástěnku, kde zveřejníte všechny postery vedle sebe.

Mezi skvělá místa, kam postery umístit, patří takové, kde lidé čekají. Např. recepce, šatny, chodby apod.

Lze provést individuální úpravu posterů?

Pokud máte zájem např. o grafiku na míru ve vašich firemních barvách nebo i jiné úpravy – vše je možné a záleží na naší dohodě. Neváhejte nám napsat na info@bozpkestazeni.cz – rádi se domluvíme.

Je nabídka konečná?

Ne. Nabídka rozhodně konečná není. Postery budou průběžně přibývat další a další.

Pokud máte tip na poster, který ještě není v naší nabídce, opět se neváhejte ozvat – info@bozpkestazeni.cz, pokud to bude v našich silách, rádi jej pro vás zkusíme vytvořit.

Co si o tom myslíte?

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *